Studio040.nl
Live Live

Zeven versterkingen voor PSV/ FC Eindhoven

Gepubliceerd: Maandag 16 juni 2014 15:37 - Bijgewerkt: Woensdag 15 november 2017 11:23

Zeven versterkingen voor PSV/ FC Eindhoven

PSV/ FC Eindhoven heeft zich voor volgend seizoen versterkt met zeven nieuwelingen. Tijdens de selectiebijeenkomst op 14 juni is kennis gemaakt met het team.

PSV/ FC Eindhoven liet de achttienjarigen Corine Peels en Laura Strik doorstromen vanuit het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) in Eindhoven en haalde de zeventienjarige jeugdinternational Michelle Hendriks uit Geffen van het CTO team in Amsterdam.

Met Natasha Ribbens (22) en Sharon Schoonderbeek (23) haalde het team twee nieuwe keepsters in huis. Ribbens komt over van het Belgische Lierse SK en Schoonderbeek van FC Utrecht. Die laatste trainde al enige tijd mee met PSV/ FC Eindhoven. Zij moeten de concurrentie aangaan met eerste keepster Angela Christ.

Daarnaast versterkte het team zich met de 23-jarige Duitse middenveldster Nadja Pfeiffer, afkomsting van FC Köln, en de 24-jarige Marokkaanse Sibtissam Bouharat. Zij stapt over van RSC Anderlecht uit België en kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten.

Mirte Roelvink, Manon van den Boogaard, Janneke Bijl, Renate Verhoeven en Suzanne de Kort verlaten de club.

In juli begint het team aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en zullen de speelsters hun opwachting maken op het veld.

Deel deze pagina: