Studio040.nl
Live Live

Van Bommel over Groningen: 'Zij kunnen hoop putten uit deze wedstrijd'

Gepubliceerd: Vrijdag 26 oktober 2018 15:34 - Bijgewerkt: Vrijdag 26 oktober 2018 18:01

Van Bommel over Groningen: 'Zij kunnen hoop putten uit deze wedstrijd'

Na de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Tottenham Hotspur, neemt PSV het morgen in de eredivisie op tegen hekkensluiter FC Groningen.

Mark van Bommel blikt eerst terug op de afgelopen wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. "Het was een hele zware avond en dat merkte je misschien wel het beste aan het publiek. Dat staat altijd als één man achter ons, maar zij hadden dit keer door dat het anders ging dan anders en dat zorgde voor verbazing. Wij konden geen grip krijgen op de wedstrijd. Je moet eerlijk zijn: het was de eerste keer dat we echt weggespeeld werden."

Dan FC Groningen. De club uit het hoge noorden staat dus op de laatste plaats in de competitie, maar dat geen één-tweetje voor coach Mark van Bommel. "Het is niet makkelijk als je onderaan staat. Dit soort wedstrijden kunnen voor hun de ommekeer zijn", zegt hij.

Geen winst
Het lijkt terecht dat Van Bommel waakt voor FC Groningen. De afgelopen vier wedstrijden tegen deze club werden namelijk niet gewonnen. "Iedere club heeft tegenstanders die hen niet zo goed ligt. Zelf heb ik er altijd wel redelijk goede resultaten gehaald. Met een schitterende 0-0 in 2003”, knipoogde Van Bommel, doelend op de kampioenswedstrijd die PSV destijds speelde.

Aanvaller Steven Bergwijn is nog altijd geblesseerd. Of hij morgen meespeelt, is nog onduidelijk

Deel deze pagina: