Studio040.nl
Live Live

Van Bommel: niet klagen over de grasmat

Gepubliceerd: Dinsdag 06 november 2018 08:27

Van Bommel: niet klagen over de grasmat

De focus moet liggen op het spel, niet op de grasmat.

Dat zei trainer Mark van Bommel gisteravond in de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel van PSV tegen Tottenham Hotspur vanavond.

Dat duel wordt gespeeld in het Wembley stadion. Maar sinds daar een paar weken geleden een American Footballwedstrijd werd gehouden, is er een hoop te doen om het veld. Een deel van het gras is verloren gegaan en op sommige plekken ligt er vooral zand. Maar Van Bommel vindt het geen reden tot klagen.

De grasmat is niet iets wat je kunt controleren, zei hij. "Het is een situatie waar je je niet op kunt voorbereiden. Die is nu eenmaal zo. Je moet daar helemaal niet over klagen."

PSV en Tottenham Hotspur strijden voor de derde plek in de poule. Naar verwachting zullen de Spurs de hele wedstrijd druk zetten op de Eindhovenaren. Vertrouwd Van Bommel op de counter? "Dat kunnen we ook," zegt de trainer, " we hebben meerdere wapens in ons team. Natuurlijk willen we het liefst domineren. Wil je liever niet hoeven inzakken, maar soms word je gedwongen om dit te doen. Ook dat kunnen we."

De wedstrijd wordt vanavond om 21.00 uur afgetrapt.

Deel deze pagina: