Studio040.nl
Live Live

Van Bommel: 'Inter of Excelsior Maassluis mag geen verschil maken'

Gepubliceerd: Dinsdag 02 oktober 2018 16:14 - Bijgewerkt: Dinsdag 02 oktober 2018 18:47

Van Bommel: 'Inter of Excelsior Maassluis mag geen verschil maken'

PSV maakt zich op voor de kraker tegen Internazionale in het Philips Stadion.

In aanloop naar de wedstrijd schuiven Mark van Bommel, Jeroen Zoet en een Italiaanse tolk dinsdag aan voor de persconferentie. Ze spreken een tot de nok toe gevulde perszaal toe. Europese perikelen in het Philips Stadion, een week na het bekeravontuur bij een amateurclub in Maassluis. Het contrast kan nauwelijks groter.

'Het kan spoken in Philips Stadion'
'We moeten iedere wedstrijd hetzelfde doen. Of we nou tegen Excelsior Maassluis, Ajax of Barcelona spelen', vertelt Mark van Bommel ontspannen. Hij voorspelt een moeilijke wedstrijd voor zijn ploeg, maar hij ontkent niet dat er kansen liggen. Ook Jeroen Zoet weet dat het een moeilijke avond gaat worden, maar met het publiek erachter kan het zomaar weer eens gaan spoken in het Philips Stadion.

Bij Internazionale speelt Icardi in de spits. Een goaltjesdief. Daar zullen ze hun handen vol aan hebben in de Eindhovense defensie. Tegelijkertijd bestaat het centrum van de Italianen uit Stefan de Vrij en Milan Skriniar, twee kasten van kerels waar Luuk de Jong niet zomaar even alle kopduels van wint.

Live op Studio040
Het wordt spannend. Supporters kijken er ongetwijfeld naar uit. PSV komt weer uit op het hoogste podium van Europa. De Champions League is terug in Eindhoven, nu de punten nog. Studio040 doet live verslag van PSV - Internazionale.

Deel deze pagina: