Studio040.nl
Live Live

Van Bommel: Het is zeker nog niet beslist

Gepubliceerd: Vrijdag 19 april 2019 14:57 - Bijgewerkt: Vrijdag 19 april 2019 18:55

Van Bommel: Het is zeker nog niet beslist

Ja, Ajax staat bovenaan in de Eredivisie, maar het is zéker nog niet beslist. Dat vindt Mark van Bommel, trainer van PSV.

Hij ziet in zijn ploeg nog absoluut de wil om te winnen, zei hij vrijdag op de wekelijkse persconferentie. 'De spelersgroep is levendig. Jongens zijn met elkaar bezig en willen winnen. Wij hebben zeker niet het gevoel al dood en begraven te zijn.'

PSV staat in puntenaantal gelijk aan Ajax, maar heeft een minder doelsaldo. Met nog vier duels te gaan kan er dus nog van alles gebeuren.

Uiteraard was er ook aandacht voor wanneer die laatste wedstrijden dan gespeeld zullen worden. Vanwege het Champions League-avontuur van Ajax is de KNVB voornemens om speelronde 33 te verplaatsen naar 15 mei. Voor PSV zou dat betekenen dat tweeënhalve week rust zit, tussen de wedstrijden tegen Willem II en AZ. 'Het is niet ideaal', reageerde Mark van Bommel, 'maar zolang het nog niet zo ver is, gaan we ons er nog niet op voorbereiden.'

Eerst staat komend weekend de wedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Eerder dit seizoen won PSV die wedstrijd met 7-0. De wedstrijd wordt zondag om 16.45 uur afgetrapt in het Philips Stadion.

Deel deze pagina: