Studio040.nl
Live Live

Spectaculair gelijkspel voor Jong PSV met sterke Ramselaar

Gepubliceerd: Zaterdag 15 september 2018 09:37 - Bijgewerkt: Zaterdag 15 september 2018 14:00

Spectaculair gelijkspel voor Jong PSV met sterke Ramselaar

Jong PSV heeft vrijdagavond met 4-4 gelijk gespeeld in Nijmegen tegen NEC.

De ploeg van Dennis Haar kwam al snel op een 2-0 achterstand in het Goffertpark. Het leek erop dat de Eindhovenaren een pak slaag zouden krijgen van de voornaamste titelkandidaat van de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV vocht echter terug onder leiding van Bart Ramselaar.

Nog voor rust wisten de Eindhovenaren aansluiting te vinden door doelpunten van Matthias Verreth en Joël Piroe. Na de pauze was het Bart Ramselaar zelf die Jong PSV op een 2-4 voorsprong zette. De drie punten leken in de tas, maar vier minuten voor het eind van de reguliere speeltijd werd de 3-4 door Romeny binnengeschoten.

Uiteindelijk was het Josef Kvida die vier minuten in de blessuretijd de 4-4 op het bord wist te krijgen voor NEC. Voor de derde week op rij lopen de beloften van PSV in de slotfase schade op en dat moet coach Dennis Haar toch frustreren omdat zijn ploeg doorgaans verder prima draait.

Ramselaar
En Bart Ramselaar heeft het in ieder geval niet gelegen. De middenvelder is nog maar 22 en mag daarom nog met Jong PSV meespelen. Belofteteams in de Keuken Kampioen Divisie mogen geen spelers opstellen die ouder zijn dan 23. De middenvelder was vorig seizoen een vaste waarde onder Cocu, maar heeft onder Van Bommel pas 28 minuten bij het eerste van PSV gespeeld. De voormalig Oranjespeler laat bij Jong PSV nu zijn kwaliteiten zien.


Deel deze pagina: