Studio040.nl
Live Live

Rood Lozano doet PSV de das om tegen Heerenveen

Gepubliceerd: Zaterdag 17 februari 2018 22:37 - Bijgewerkt: Zaterdag 17 februari 2018 23:08

Rood Lozano doet PSV de das om tegen Heerenveen

PSV heeft tegen Heerenveen dure punten laten liggen in de strijd om de titel.

In het eigen Philips Stadion kwamen de Eindhovenaren niet verder dan 2-2. Bij een 2-0 stand kreeg Hirving Lozano een dubieuze rode kaart voor een vermeende slaande beweging. 'Dat was het keerpunt', zei Luuk de Jong op PSV.nl.

Higler
Sinds de rode kaart van Lozano kon de leidsman Dennis Higler volgens het PSV-publiek niet veel meer goed doen. Er volgde nogal wat weifelende beslissingen en kaarten. Neem bijvoorbeeld het moment waarop Denzel Dumfries aan de zijde van de Friezen een gele kaart moet ontvangen. Die kaart gaat per abuis naar Stijn Schaars. Enkele tientallen minuten later krijgt Dumfries voor een andere overtreding een gele kaart. Als dat z'n tweede was geweest, was het weer tien tegen tien.

Tweede helft
Hoe het ook zij, PSV moest de tweede helft aan de bak en kwam net tekort. Stijn Schaars zorgde tien minuten na rust voor de 2-1. Hij verontschuldigde zich nog tegenover zijn oude club, maar de goal telde er niet minder om. De 2-2 viel tien minuten voor tijd uit een klutsdoelpunt.

Ajax
De ploeg van Phillip Cocu moet nu hopen dat Ajax zondag punten verspeelt tegen PEC Zwolle. Want eerlijk is eerlijk: die wedstrijd hebben de Amsterdammers nog niet gewonnen.

Deel deze pagina: