Studio040.nl
Live Live

PSV wint bekerwedstrijd met 0-4

Gepubliceerd: Woensdag 26 september 2018 20:20 - Bijgewerkt: Woensdag 24 oktober 2018 18:03

PSV wint bekerwedstrijd met 0-4

PSV heeft de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi bereikt door een 4-0 overwinning op Excelsior Maassluis.

De Eindhovenaren stonden woensdagavond met een compleet ander elftal aan de start. Alle basisspelers zaten op de bank. PSV kwam in de eerste helft al snel op voorsprong dankzij een goal Gakpo in de vijftiende minuut. Daarna had de ploeg van Mark van Bommel het betere van het spel, maar de ploeg uit Maassluis hield de boel goed op slot. Dit tot ergernis van een druk coachende Van Bommel.

Pas één minuut voor rust wist de Australische verdediger Sainsbury uit een cornervariant de 0-2 binnen te koppen. PSV kon daardoor met vertrouwen gaan rusten en in de tweede helft de score verder uitbouwen. De ruim 3.200 toeschouwers in Maassluis vonden het allemaal prima, die wilden vooral op de foto met de PSV'ers.

De ingevallen Lundqvist zette na 69 minuten de 0-3 op het bord en vier minuten later maakte Isimat de 0-4. De Eindhovenaren hebben de gehele wedstrijd niet het achterste van hun tong laten zien en hebben de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Mark van Bommel zijn ploeg heeft de tweede zonder grote inspanningen weten te bereiken en kan zich nu weer concentreren op de competitiewedstrijd tegen NAC.

Deel deze pagina: