Studio040.nl
Live Live

PSV walst over Willem II heen

Gepubliceerd: Zaterdag 01 september 2018 21:50 - Bijgewerkt: Zaterdag 01 september 2018 23:29

PSV walst over Willem II heen

PSV heeft zaterdagavond ook zijn vierde competitiewedstrijd winnend afgesloten. In eigen huis werd Willem II met 6-1 op de pijnbank gelegd.

Willem II begon sterk. Een schot van Sol raakte de paal. PSV kwam goed weg, maar wist daarna orde op zaken te stellen. Binnen tien minuten kwam de ploeg van coach Van Bommel op een 2-0 voorsprong. Een schot in de kruising van Hendrix en een pegel van Bergwijn brachten PSV al vroeg in een riante uitgangspositie. Na ruim een half uur spelen was het duel al beslist, na een benutte strafschop van Pereiro. Vlak voor rust was het feest compleet met een goal van verdediger Viergever.

Na de pauze kon Willem II wat terugdoen via Sol. Maar de vreugde voor de Tilburgers was van korte duur. Een paar minuten later zorgde PSV alweer voor een marge van vier doelpunten. Viergever tekende voor zijn tweede treffer. Ruim een kwartier voor tijd zorgde Bergwijn voor de eindstand: 6-1.

PSV staat fier aan kop in de eredivisie, met vier gewonnen duels. Daarmee is PSV nog de enige ploeg zonder puntenverlies.

Deel deze pagina: