Studio040.nl
Live Live

PSV Vrouwen geeft Excelsior Barendrecht 'pak slaag'

Gepubliceerd: Zaterdag 02 september 2017 11:29

De seizoensstart had voor PSV Vrouwen eigenlijk niet beter kunnen verlopen. De Eindhovenaren wonen met 0-7 van eredivisie debutant Excelsior Barendrecht.

Na twintig minuten had PSV al een voorsprong van vier doelpunten. Drie daarvan kwamen op naam van Vanessa Susanna. Tussendoor scoorde ook de nieuwe aanwinst Yara Yuceil nog.

Na de doelpuntenregen bleef het even rustig voor de goal van Excelsior Barendrecht, maar Kirsten Koopmans zette vlak voor de rust nog de 0-5 op het bord

Na de rust ging PSV verder met scoren, met doelpunten van Mauri van de Wetering en Nadia Coolen. De Eindhovenaren waren veel te sterk voor de eredivisie debutant.

Toch kende de wedstrijd nog wel een klein smetje voor PSV. Keepster Angela Christ werd in de 58e minuut vervangen door Kelly Steen. Die pakte op haar beurt een rode kaart, waarna Annerens Tijm onder de lat moest gaan staan.

De overwinning van PSV kwam echter nooit in gevaar en de Eindhovense vrouwen gaan met een ruim doelsaldo aan kop in de eredivise. Volgende week vrijdag speelt PSV thuis tegen Heerenveen.

Deel deze pagina: