Studio040.nl
Live Live

PSV supporters ondanks teleurstelling nog steeds trots op de club

Gepubliceerd: Maandag 13 mei 2019 18:33 - Bijgewerkt: Maandag 13 mei 2019 18:40

PSV supporters ondanks teleurstelling nog steeds trots op de club

Lang was er hoop onder de fans dat PSV dit jaar weer een kampioenschap zou hebben. Maar na de wedstrijd tegen AZ van afgelopen zondag is die hoop toch echt weg.

'Ik keek de wedstrijd met wat vrienden, de teleurstelling na de wedstrijd was enorm', laat een supporter weten. De supporters vinden dan ook dat er voor volgend jaar best wat dingen mogen veranderen. 'De club heeft minder geld te besteden dan onze concurrent, daarom moeten ze het slim gaan spelen volgend jaar. Je hoeft niet per se de rijkste te zijn om de slimste te kunnen zijn', vertelt de voorzitter van de Supportersvereniging PSV, Harrie Timmermans. De supporters hebben er vertrouwen in dat, na wat aanpassingen, de winst volgend jaar gewoon weer voor PSV zal zijn.

Ondanks de aanmerkingen op het afgelopen seizoen, zijn de supporters nog altijd trots op de club. En dat de fans nog trouw zijn aan de club is maar goed ook, want theoretisch is er nog van alles mogelijk. Als Ajax komende woensdag verliest, en PSV met 15-0 wint, is het dit jaar gewoon weer feest op het Stadhuisplein. 

Deel deze pagina: