Studio040.nl
Live Live

PSV start tweede helft competitie met duur puntverlies

Gepubliceerd: Zondag 20 januari 2019 16:29 - Bijgewerkt: Zondag 20 januari 2019 17:26

PSV start tweede helft competitie met duur puntverlies

PSV heeft in de eerste wedstrijd na de winterstop een paar dure punten laten liggen: er werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen.

De eerste helft domineert PSV bijna volledig. Luuk de Jong opent de score na een kwartier spelen, door zijn 99ste doelpunt in de Eredivisie te maken, met het hoofd.

Maar het blijkt lastig voor de ploeg van Mark van Bommel om verder afstand te nemen van FC Emmen. Er wordt wel gescoord, maar tot twee keer toe wordt een doelpunt van PSV afgekeurd. Eerst een eigen doelpunt van Emmen omdat Dumfries hinderlijk buiten spel staat, zo oordeelt de VAR. En ook een bal van Rosario dat via de hand van Guti tussen de palen verdwijnt wordt afgekeurd.

Met nog twintig minuten op de klok is het Angelino die de 2-0 binnentikt voor de roodwitten. Een doelpunt waar niets op af te dingen valt.

Het lijkt erop dat PSV de wedstrijd kan uitspelen, maar niets blijkt minder waar. Tien minuten voor tijd maakt Emmen plots de aansluitingstreffer: 1-2. En in de laatste minuut van de reguliere speeltijd maakt de thuisploeg de gelijkmaker. Voor PSV is er te weinig tijd om er nog wat aan te doen en zo blijven er een paar dure punten liggen.

Deel deze pagina: