Studio040.nl
Live Live

PSV met fitte selectie op jacht naar dertiende competitiezege op rij

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 16:25 - Bijgewerkt: Vrijdag 23 november 2018 17:43

PSV met fitte selectie op jacht naar dertiende competitiezege op rij

Na de interlandbreak werkt PSV fit toe naar de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen.

De verhuurde spits Sam Lammers die aardig op dreef is in Friesland komt op bezoek in het Philips Stadion. Hij vond dit seizoen al zes keer het net in de Eredivisie. 'Sam ontwikkelt zich heel goed. Van een moeilijke bal, maakt hij een makkelijke en hij is zuiver tweebenig. Dat zie je haast zelden. We houden hem goed in de gaten', stelde trainer Mark van Bommel op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd.

Programma
PSV heeft een lastig programma. De komende weken spelen de Eindhovenaren onder meer tegen Barcelona, Feyenoord en Inter Milaan. Maar daar is de hoofdtrainer niet mee bezig. 'De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Hopelijk winnen we zaterdag ook onze dertiende wedstrijd.'

2-2
Want PSV staat na twaalf wedstrijden met het maximaal te behalen aantal punten fier bovenaan in de competitie. De ploeg van Van Bommel is op stoom. Heerenveen is van oudsher wel een team dat het de club uit Eindhoven niet makkelijk maakt. Vorig seizoen werd het nog 2-2, toen Hirving Lozano een rode kaart pakte.

Live bij Studio040
De wedstrijd wordt zaterdag live uitgezonden bij Studio040 via de radio. Om 20.45 uur is de aftrap.

Deel deze pagina: