Studio040.nl
Live Live

PSV laat Isimat vertrekken naar Beşiktaş

Gepubliceerd: Zaterdag 05 januari 2019 18:25 - Bijgewerkt: Zondag 06 januari 2019 11:08

PSV laat Isimat vertrekken naar Beşiktaş

Nicolas Isimat vertrekt vrijwel zeker naar het Turkse Beşiktaş. PSV heeft hem laten vertrekken uit het trainingskamp om de transfer rond te maken.

PSV heeft dat zaterdagavond bekendgemaakt. Volgens de NOS heeft PSV een akkoord bereikt met Beşiktaş over de transfer, maar moet Isimat persoonlijk nog rond komen met de Turkse club. De Turkse club bevestigt de gesprekken, en meldt dat Isimat zondagochtend medisch getest zal worden.

Er gingen de afgelopen dagen al geruchten dat Isimat in gesprek was met de Turkse club. Isimat wordt gezien als een van de weinige spelers die beschikbaar zijn voor een transfer. Het Eindhovens Dagblad meldde donderdag dat de spelers in het basiselftal in principe niet beschikbaar zijn voor verkoop.

Onder trainer Mark van Bommel kon Isimat-Mirin dit seizoen niet meer rekenen op een basisplaats. De Fransman speelde dit seizoen slechts zes wedstrijden voor PSV.

Isimat speelde sinds de zomer van 2014 bij PSV. Het eerste jaar huurde de club hem van AS Monaco, sindsdien speelt hij onder contract. Zijn contract zou komende zomer aflopen. Vorig jaar was hij nog basisspeler onder Phillip Cocu. Met de Eindhovenaren werd Isimat drie keer landskampioen en won hij tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

PSV vertrok afgelopen week naar een trainingskamp in Qatar. Isimat was net als 28 andere spelers mee, maar is dus al weer vertrokken. PSV speelt in Qatar een oefenwedstrijd tegen Club Brugge op 11 januari.

Deel deze pagina: