Studio040.nl
Live Live

PSV jurk speciaal voor de vrouwelijke fans

Gepubliceerd: Donderdag 01 november 2018 17:08 - Bijgewerkt: Donderdag 01 november 2018 17:22

PSV jurk speciaal voor de vrouwelijke fans

Echt mooi staan ze niet, vond Nicole van den Broek, die grote mannelijke PSV-shirts die je als fan kunt kopen. Liever zou ze een jurkje aandoen, zodat je na de wedstrijd door kunt naar een feestje. Maar ja, dat bestond nog niet. Dus bedacht ze er zelf een.

Zes jaar heeft het gekost: vooral het lobbyen bij PSV kostte veel tijd. Maar het is rond. En de jurkjes zijn gemaakt. Voor alle vrouwelijke fans die graag iets meer 'gekleed' naar de wedstrijd willen gaan.

Supertrots is ze op haar creatie, op het feit dat het gelukt is om de jurk écht op de markt te krijgen. En op alle toffe reacties die ze krijgt als ze hem zelf draagt. Donderdag was de officiele lancering, met een hapje en een drankje in De Verlenging, bij het Philips Stadion.

Tweehonderd euro kost de jurk, maar hij gaat dan ook jaren mee, verzekert Nicole. Het is de vraag wat nu het hoogtepunt is van dit PSV-seizoen, deze jurk daadwerkelijk aan kunnen trekken, of een mogelijk nieuw kampioenschap van PSV? Makkie, vindt Nicole, "Allebei! Dat iedereen staat te feesten, ín mijn jurk. Ik heb op mijn werk alvast laten weten dat ik vrijaf nodig heb in mei!"Deel deze pagina: