Studio040.nl
Live Live

PSV blameert zich met uitschakeling in bekertoernooi door RKC

Gepubliceerd: Dinsdag 30 oktober 2018 21:01 - Bijgewerkt: Woensdag 31 oktober 2018 09:37

PSV blameert zich met uitschakeling in bekertoernooi door RKC

Een afgang voor PSV dinsdagavond in de tweede ronde van het bekertoernooi. De Eindhovenaren werden in eigen huis met 2-3 uitgeschakeld door RKC uit Waalwijk.

Een enorme verrassing. De ploeg van coach Mark van Bommel staat immers fier bovenaan in de eredivisie, terwijl RKC het moet doen met een vijftiende plek in de eerste divisie.

PSV kwam, met een B-elftal op het veld, goed uit de startblokken. Al in de eerste minuut wist Gutiérrez het net te vinden. Toch die voorsprong niet werd uitgebouwd, kwamen de bezoekers uit Waalwijk na een half uur langszij. Van Weert tekende voor de gelijkmaker.

Het duurde lang voor PSV weer doeltreffend bleek. Een kwartier voor tijd leek Junior de wedstrijd voor de Eindhovenaren in de wacht te slepen. Toch bleek RKC opnieuw veerkrachtig: in blessuretijd kwam de ploeg opnieuw op gelijke hoogte na een treffer van Maatsen. In de verlenging was het feest voor de Waalwijkers compleet. Opnieuw was het Maatsen, die tien minuten voor het einde van de verlenging scoorde. PSV wist die klap uiteindelijk niet meer te boven te komen.

Deel deze pagina: