Studio040.nl
Live Live

PSV akkoord met Brighton over transfer Davy Pröpper

Gepubliceerd: Zondag 06 augustus 2017 17:16 - Bijgewerkt: Woensdag 15 november 2017 11:33

PSV akkoord met Brighton over transfer Davy Pröpper

Davy Pröpper verruilt PSV hoogst waarschijnlijk voor Brighton & Hove Albion FC uit de Premier League. Dat heeft technisch manager Marcel Brands bevestigd tegen het ED. PSV zou rond de 15 miljoen euro ontvangen voor Pröpper.

De middenvelder was niet meegereisd met de Eindhovenaren voor het oefenduel tegen FC Augsburg vandaag. Volgens Voetbal International is Pröpper in Brighton voor de medische keuring. De club uit de Premier League wil de middenvelder nog voor de seizoensopening tegen Newcastle United definitief overnemen. Volgens Marcel Brands moet de Pröpper er nog wel zelf uit komen met de Britse club.

De Britse krant Daily Mail wist eerder vandaag al te melden dat de onderhandelingen tussen PSV en Brighton in een vergevorderd stadium waren. De krant had het echter over een transferbedrag van rond 4,5 miljoen euro. Volgens insiders veel te weinig daar Zenit Sint Petersburg afgelopen seizoen nog tevergeefs een bod van rond de 15 miljoen euro op tafel legde.

Davy Pröpper kwam in 2015 na zes seizoenen over van Vitesse. In zijn drie seizoen bij PSV kwam hij tot 89 duels waarin hij 22 keer scoorde.

Deel deze pagina: