Studio040.nl
Live Live

Ook Jeroen Zoet blijft bij PSV

Gepubliceerd: Vrijdag 20 juli 2018 15:11 - Bijgewerkt: Vrijdag 20 juli 2018 17:29

Ook Jeroen Zoet blijft bij PSV

Jeroen Zoet heeft besloten nog niet weg te gaan bij PSV. De doelman heeft zijn contract opengebroken en met twee seizoenen verlengt, tot 2021.

Zoet maakt er geen geheim van dat hij ook naar andere opties heeft gekeken. Er was namelijk interesse in hem. “Ik denk dat dit niet vreemd is als je ergens vijf jaar basisspeler bent. PSV is echter altijd in beeld gebleven. Tijdens het trainingskamp heb ik goed na kunnen denken. Daarnaast heb ik enkele goede gesprekken met de nieuwe trainer en John de Jong gehad. Vervolgens heb ik met veel vertrouwen voor PSV gekozen.”

Mark van Bommel
Ook de nieuwe hoofdcoach Mark van Bommel is erg blij met het nieuws. Hij kreeg het eerder deze week op het trainingskamp in Verbier in Zwitserland te horen. “Geweldig nieuws”, zegt de coach op de PSV-site. “Jeroen is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen. Hem behouden voor PSV was een belangrijk doel deze zomer.”

“Ik heb in de voorbije weken alle opties goed bestudeerd en geconcludeerd dat PSV mij het beste voorstel heeft gedaan”, zegt Zoet. “Het totaalplaatje is voor mij altijd leidend. Ik heb ontzettend veel zin om op jacht te gaan naar mijn vierde landstitel, de 25e van PSV.”

Na het behouden van Luuk de Jong is Jeroen Zoet de tweede belangrijke schakel in het elftal van PSV die behouden wordt. "Jeroen heeft al vele prijzen gewonnen met PSV en is nog steeds eerzuchtig. Wij zijn erg blij met de keuze die hij heeft gemaakt", zegt interim technisch manager John de Jong.

Deel deze pagina: