Studio040.nl
Live Live

Goed weekend voor Oranje-Rood

Gepubliceerd: Maandag 09 oktober 2017 00:40 - Bijgewerkt: Woensdag 15 november 2017 11:33

Goed weekend voor Oranje-Rood

De hockeymannen- en vrouwen van Oranje-Rood kunnen terugkijken op een goed weekend. De vrouwen wonnen overtuigend van Bloemendaal. De mannen klopten in de laatste seconde van Rotterdam.

De mannen van Oranje-Rood maakte er in Eindhoven een echte thriller van. In het tweede kwart scoorde Bob de Voogd nadat hij goed reageerde op een strafcorner. Even na rust trok Rotterdam de stand gelijk door een veldgoal van Oliver Polkamp.

Daarna werd het een wedstrijd om van te smullen voor zowel de neutrale als partijdige toeschouwer. Beide ploegen gingen voor de drie punten en hadden er ook recht op. Het was echter Oranje-Rood dat de punten thuis hield. Na een prachtige pass van Bob de Voogd wist Jelle Galema de 2-1 hard binnen te schieten in de laatste seconde.

De mannen van Oranje-Rood hebben nu 10 punten uit zes wedstrijden. De Eindhovenaren zijn na de matige seizoensstart inmiddels opgeklommen naar de vierde plek op de ranglijst.

Het ging de vrouwen van Oranje-Rood een stuk makkelijker af. De ploeg van trainer Toon Siepman won eenvoudig op eigen veld met 3-0 van Bloemendaal door doelpunten van Hazuki Agai, Sophie van Nieuwamerongen en Daphne van der Velden.

Deel deze pagina: