Studio040.nl
Live Live

FC Eindhoven verliest voor de derde keer op rij

Gepubliceerd: Zaterdag 24 februari 2018 11:40

FC Eindhoven verliest voor de derde keer op rij

FC Eindhoven heeft vrijdagavond met 0-1 verloren van FC Dordrecht, het is het derde verlies op rij.

De Blauw-witten begonnen met een sterk gewijzigd elftal aan de wedstrijd. Thomas Hooyberghs stond in plaats van Ruud Swinkels (knieblessure) op goal. Rechtsback Augustine Loof kampt ook met knieklachten en werd vervangen door Rodney Klooster.

Tibeau Swinnen kreeg weer een kans op het middenveld en Mart Lieder werd vanwege een acute blindedarmontsteking met middenvelder Abdelmalek El Hasnaoui in de punt van de aanval. Het is een flinke puzzel geweest voor trainer David Nascimento.

Een puzzel die niet op zijn plek is gevallen, want het gebrek aan een echte spits was overduidelijk waarneembaar bij FC Eindhoven. De Eindhovenaren kwamen na tien minuten op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Dennis Mahmudov na een fout van Kyle De Silva.

Nog voor rust bracht Nascimento alsnog een echte spits in met Joël Thomas. Tot echt grote kansen leidde dat niet meer voor de pauze. Hoewel FC Eindhoven in de tweede helft continue aan het aanvallen was, werden er geen grote kansen geforceerd. FC Dordrecht vond de 0-1 voorsprong ook wel prima en zo kunnen de Blauw-witten hun derde verliespartij op rij bijschrijven.

Deel deze pagina: