Studio040.nl
Live Live

FC Eindhoven mist topscorer Lieder in derby Helmond Sport

Gepubliceerd: Maandag 09 april 2018 15:32 - Bijgewerkt: Maandag 09 april 2018 15:36

FC Eindhoven mist topscorer Lieder in derby Helmond Sport

FC Eindhoven moet topscorer Mart Lieder en verdediger Rodney Klooster missen tijdens de derby tegen Helmond Sport maandagavond.

Lieder is geschorst na zijn vijfde gele kaart in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap vrijdag. Eerder in het seizoen was hij vier wedstrijden afwezig vanwege een blessure.

Rodney Klooster kampt al een tijdje met blessures. De verdediger lag er eerder twee weken uit na een bovenbeenblessure, opgelopen in het duel tegen Fortuna Sittard. Vrijdag was het weer raakt toen hij in het duel tegen De Graafschap zijn hamstring blesseerde.

Buscombi
De supporters van Helmond Sport zijn maandag alleen welkom in Eindhoven als ze gebruik maken van de verplichte buscombi. Daarbij regelt de club de tickets voor de fans. De maatregel nam de Eindhovense burgemeester Jorritsma op advies van de politie.

Wedstrijden tussen rivalen FC Eindhoven en Helmond Sport zijn altijd beladen. Dit keer staat er sportief niet veel meer op het spel: de ploegen moeten beiden genoegen nemen met een plekje in de kelder van de Jupiler League.

Deel deze pagina: