Studio040.nl
Live Live

FC Eindhoven begint met frisse moed en nieuwe spelers aan seizoen

Gepubliceerd: Zaterdag 07 juli 2018 14:10 - Bijgewerkt: Maandag 09 juli 2018 16:46

FC Eindhoven begint met frisse moed en nieuwe spelers aan seizoen

FC Eindhoven heeft zaterdagochtend de eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt.

Onder luid applaus en wat Bengaals vuur van zo'n 150 supporters begon de opgefriste selectie van FC Eindhoven aan het nieuwe seizoen. In totaal stonden er 29 spelers op het veld tijdens de eerste training.

De fans hebben zin in het nieuwe seizoen en vertrouwen in trainer David Nascimento en hopen vooral dat hun ploeg wat stabieler draait het komende seizoen. FC Eindhoven eindigde de competitie als twaalfde. Daarvoor moesten volgens de supporters nieuwe spelers komen, en die zijn gekomen.

Nieuwe aanwinsten
Zo werd de verdediger Collin Dean Seedorf vastgelegd voor een jaar met een optie voor nog een jaar. De 23-jarige speler kwam vorig seizoen in actie voor het Schotse Inverness Caledonian Thistle FC. De Amsterdammer speelde eerder bij RKC Waalwijk en werd opgeleid door FC Utrecht.

De 18-jarige Menno Bergsen komt over van FC Dordrecht. Hij tekent voor twee seizoenen aan de Aalsterweg, met een optie voor nog een jaar. Bij FC Eindhoven moet de doelman de strijd aangaan met Ruud Swinkels en Guy Smit om een plek onder de lat.

Contract
Tijdens de eerste training waren nog veel meer nieuwe aanwinsten op het veld te zien in het Jan Louwers Stadion. In totaal proberen de komende dagen zeven spelers een contract af te dwingen bij FC Eindhoven. Het gaat om Karim Essikal, Stevy Okitokandjo, Gyanfi Kyeremeh, Jovie Munter, Shadrach Eghan, Daan Simonse en Raphael Deville.

Eerder werd bekend dat Kaj de Rooij, Niels Raaijmakers, Jay Idzes, Sep Drabbels, Max Leijdelmeijer en Gerben Sozeyedio van de FCE Randstad Academy aansluiten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Deel deze pagina: