Het laatste PSV nieuws

PSV gooit wedstrijd tegen Heracles laat in het slot

PSV heeft in eigen huis met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Pas een kwartier voor tijd verdubbelden de Eindhovenaren hun voorsprong en werd de zege veiliggesteld.

Jong PSV wint nipt van laagvlieger RKC Waalwijk

Jong PSV heeft vrijdagavond op eigen sportpark de Herdgang met 3-2 van RKC Waalwijk gewonnen. De IJslander Albert Gudmundsson was met z'n twee goals belangrijk voor de Eindhovenaren.

PSV wil tegen Heracles afstand nemen van concurrentie

Komende zondag kan PSV tegen Heracles afstand nemen van de directe concurrenten. De klassieker Feyenoord - Ajax staat op het programma. Daarnaast keert Hirving Lozano terug in de selectie van de Eindhovenaren.

Politie gaat racistische supporters VVV-Venlo opsporen

De politie gaat opzoek naar de supporters van VVV-Venlo die PSV'ers uitscholden. De Limburgse voetbalclub heeft aangifte gedaan.

Lozano traint weer mee met PSV-selectie

Aanvaller Hirving Lozano heeft vandaag weer meegetraind met de PSV-selectie. Hij is herstellende van een elleboogblessure.

VVV biedt excuses aan PSV voor gedrag fans

VVV heeft zijn excuses aangeboden aan PSV. Supporters van de club uit Venlo riepen gisteren racistische leuzen naar spelers van PSV. Dat laat de Eindhovense club weten.

PSV verstevigt koppositie na ruime zege bij VVV

PSV heeft de concurrentie zondag op grotere afstand gezet na een ruime overwinning bij VVV. In Venlo werd het 2-5.
 

Lozano en Luckassen twijfelachtig voor VVV Venlo - PSV

PSV heeft de training na de interlandperiode weer hervat. Vrijdag kon coach Phillip Cocu beschikken over een complete groep. Daarin zaten nog wel twee zorgenkindjes: Derrick Luckassen en Hirving Lozano.
 

PSV Vrouwen vol vertrouwen naar topper tegen Twente

Het vertrouwen is groot bij de PSV Vrouwen in aanloop naar de topper tegen FC Twente. Vrijdagavond wordt de wedstrijd gespeeld op trainingscomplex de Herdgang.

Lozano kampt met blessure aan elleboog

PSV-aanvaller Hirving Lozano heeft een elleboogblessure opgelopen tijdens een training met het Mexicaanse elftal.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store