Spaanse vloggers moeten meer toeristen naar Eindhoven halen

|

In Eindhoven zijn deze maand Spaanse vloggers en bloggers ingevlogen, om de stad aan te prijzen voor het Spaanse publiek. Het idee is van citymarketingbureau Eindhoven365.

Spaanse vloggers moeten meer toeristen naar Eindhoven halen

De aanpak moet meer Spaanse toeristen naar Eindhoven halen voor een citytrip. Eindhoven365 kwam in 2016 met het prijswinnende concept voor 'Another City Trip' . Dit idee bestaat uit het uitnodigen van 'influencers' (bekende mensen met een groot volgersbereik) in Eindhoven en zo de stad aantrekkelijk te maken voor citytrips.

Voor Spanje wordt Eindhoven steeds aantrekkelijker voor een stedentrip. Er is veel belangstelling vanuit de Spaanse pers en de luchthavens staan in goede verbinding. De negen vloggers en bloggers hebben gezamelijk een miljoenenbereik.

De Spanjaarden waren 6 en 7 oktober in de stad. Ze kwamen langs onder andere de mode- en lifestyle winkel Vielgut, skybar Vane en het Van Abbemuseum.

Volgens Eindhoven365 gaat in Eindhoven technologie en design hand in hand. Dat geeft de stad een vibe en dynamiek die uniek is. Dat willen ze internationaal laten zien. Vorig jaar werden al influencers uit Duitsland, Engeland en België uitgenodigd.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store