FC Eindhoven behaalt tweede zege tegen Jong AZ

|

FC Eindhoven heeft gisteravond met 1-2 gewonnen van Jong AZ. Spits Mart Lieder zorgde in de laatste tien minuten voor opluchting bij de Eindhovenaren door het winnende doelpunt te maken. Daarmee was de tweede overwinning van de competitie een feit.

FC Eindhoven behaalt tweede zege tegen Jong AZ

Het was een aantrekkelijke wedstrijd in Alkmaar. Nog nooit speelden de twee ploegen tegen elkaar. Ze maakten er een kansenfestijn van met vooral veel ballen die er net niet ingingen. Doelman Ruud Swinkels van FC Eindhoven bracht een aantal keer goed redding op inzetten van AZ en ook Kyle de Silva haalde een bal van de lijn.

Aan de andere kant stichtte de Eindhovenaren ook het nodige gevaar. Mart Lieder wist twee kansen te verzilveren. Al in de derde minuut schoot hij raak en tien minuten voor tijd maakte hij z'n tweede. Zijn doelpuntenteller staat nu op vier competitiegoals. Levi Garcia maakte in de zevende minuut gelijk voor Jong AZ, maar dat doelpunt bleek uiteindelijk niet voldoende.

Volgende week speelt FC Eindhoven opnieuw een uitwedstrijd. Dan tegen FC Dordrecht dat elfde staat op de ranglijst met één punt meer dan de blauw-witten. De club aan de Aalsterweg staat dertiende met acht punten.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store