Politie stuit op criminele bende na bedrijfsinbraak Someren

| |

De politie heeft zondag in Eindhoven drie mannen van 28, 39 en 43 jaar uit Eindhoven aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een bedrijfsinbraak in Someren, de avond ervoor. De mannen maken vermoedelijk deel uit van een criminele bende.

Politie stuit op criminele bende na bedrijfsinbraak Someren

Later is er ook nog een 56-jarige man aangehouden op verdenking van verboden vuurwapen bezit en heling. De verdachten maken waarschijnlijk deel uit van een criminele bende die op grote schaal bedrijfsinbraken pleegde.

Er zijn vijf huizen een garage en een bedrijfspand doorzocht. Hier werden gestolen kleding, gereedschap, geld en diverse telefoons aangetroffen en inbeslaggenomen.

Bij het huis van de 56-jarige verdachte is op het erf een Volkswagen Golf aangetroffen. De daders zouden deze tijdens de inbraken hebben gebruikt om de voorgevel of toegangsdeur van bedrijven te rammen. Zo konden de daders snel gestolen waar inladen en wegrijden.

Twee verdachten zijn nog voortvluchtig en de aangehouden verdachten worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store