Raadslid Frank Depla (PvdA) stopt na twaalf jaar

| |

PvdA-raadslid Frank Depla keert na de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar niet meer terug in de Eindhovense gemeenteraad.

Raadslid Frank Depla (PvdA) stopt na twaalf jaar

Na twaalf jaar stopt hij ermee, bevestigt hij tegen Studio040. Depla wil zich inzetten voor aanstormend talent binnen de partij en ervoor zorgen dat zij zich tot een goed raadslid ontwikkelen.

Een goed raadslid is voor hem iemand die de stad ingaat, met mensen praat, problemen signaleert in de wijk en die vanuit de politiek probeert aan te pakken en op te lossen.

Straks wil hij dat doen vanuit het ombudsteam van de partij. 'Van daaruit signaleer je ook zaken die in de stad spelen. Daar wil ik mee aan de slag. Maar eerst de campagne!'

De onderwerpen waar Depla zich de afgelopen twaalf jaar mee bezighield zitten vooral in de hoek van sport, werk, mobiliteit en economie.

Depla is de derde Eindhovense politicus die ermee stopt. Vorige week maakte zijn broer, wethouder Staf Depla bekend dat hij niet terugkeert na de gemeenteraadsverkiezingen, een half jaar geleden stopte fractievoorzitter Mieke Verhees.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store