Festival Holi Fusion wordt Color Madness

|

Een naam die past bij de toekomstplannen van het festival. Dat is het idee van de organisatie van Holi Fusion. De komende jaren gaat het festival evolueren in 'Color Madness'.

Festival Holi Fusion wordt Color Madness

"Of de demonstraties daar iets mee te maken hebben?", vraagt Corado Heldoorn van de organisatie. "Niet zozeer." Tijdens de vorige editie van Holi Fusion werd gedemonstreerd door een drietal demonstranten die het niet eens waren met de naam van het evenement. 'Holi' is namelijk de naam van een historisch Hindoestaans feest.

"We vinden het natuurlijk fijn dat we solidair kunnen zijn met iedereen", vertelt Heldoorn. "Maar Color Madness past gewoon beter bij de ideeën die we hebben over dit festival. In de toekomst willen we namelijk niet alleen maar met het Holi-poeder werken, maar ook met licht en andere vormen van kleur."

Er volgt dus een kleine transformatie. De komende editie van zaterdag 19 augustus aan de Karpedonkse Plas heet nog Holi Fusion. Volgend jaar wordt het Color Madness by Holi Fusion. In het jaar dat volgt doet de naam van het festival niet meer herinneren aan het Hindoestaanse aloude feest.

De komende editie van Holi Fusion komt onder andere Eindhovense DJ La Fuente draaien. Verder zijn bijvoorbeeld Billy the Kit en Rugged geboekt. Het festival is voor alle leeftijden en duurt van 12.00 tot 23.00 uur.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store