Exploitant Wimpie: 'Liever Hilaria dan Tilburgse kermis"

| |

Wimpie Muller van het Prijzenpaleis staat alweer voor het achtse jaar tot volle tevredenheid op Park Hilaria. Hij heeft ook 26 jaar op de Tilburgse kermis gestaan, maar geeft de voorkeur aan Eindhoven.

Exploitant Wimpie: 'Liever Hilaria dan Tilburgse kermis"

'De sfeer op de Eindhovense kermis is top en de organisatie is erg prettig om samen mee te werken. Ik sta dan ook liever hier dan op de kermis in Tilburg', zegt hij.

Voorgaande jaren stond hij eerst in Tilburg en ging daarna door naar Eindhoven, maar dat doet hij niet meer. Hij heeft afscheid genomen van Tilburg nadat hij gedoe had met de gemeente over zijn standplaats. Hij werd geplaatst naast de botsauto's en daar was hij het niet mee eens. 'Door het geluid en de menigte rondom deze attractie valt mijn prijzenpaleis helemaal weg'.

Ook dit jaar heeft Wimpie het naar zijn zin op Hilaria. Want ondanks het tegenvallende weer wordt Park Hilaria wel druk bezocht. 'Vooral 's avonds is het erg druk. Ondanks de regen hebben de mensen er wel zin in. Ligt ook aan de goede artiesten die er dit jaar optreden, zoals Django Wagner'.

Het Eindhovense kermisconcept bestaat sinds 2002. Afgaande op de bezoekersaantallen is het populair. In het openingsweekend bezochten 150.000 mensen Hilaria.

Park Hilaria duurt tot en met zondag 13 augustus.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store