Eigenaar uitgebrande camper zou vandaag op vakantie gaan

| |

Hij is er kapot van. Frans de Ruijter zag zijn oude Amerikaanse camper waarvoor hij jaren spaarde in vlammen opgaan. Een nacht later, van woensdag op donderdag, brandde de camper van zijn overbuurman af.

Eigenaar uitgebrande camper zou vandaag op vakantie gaan

"Er gebeurt hier nooit wat en het is rustig wonen", vertelt een buurtbewoonster. En dan nu dit, dat is schrikken." Met 'dit' doelt ze op de twee campers die in twee nachten tijd volledig afbrandden. Bovendien werd vorige maand een drugslab ontdekt. Dat gebeurde vlakbij de twee campers.

De eigenaar van de camper die als laatste in vlammen opging wil niet reageren voor camera. Hij wil niet dat de daders die verantwoordelijk zijn voor de vuurzee ook nog voldoening halen uit zijn pijn.

Frans de Ruijter van de oude Amerikaanse camper wil wel reageren. "Midden in de nacht stonden ze hier op de deur te bonken. Ik heb nog geprobeerd om te redden wat er te redden viel." Van de camper was toen weinig meer over. "Ik hoop dat ze de daders pakken. Ik weet dat ik zo niet mag denken, maar eigenlijk hoop ik op boontje komt om z'n loontje. Dat is je eerste reactie, uit woede."

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store