Storing afvalcontainers Cure opgelost, straten weer schoon

|

Inwoners van Eindhoven en Geldrop-Mierlo kunnen weer gebruik maken van de ondergrondse vuilcontainers. Cure Afvalbeheer heeft alle containers stuk voor stuk handmatig aangepast. Door een storing konden de containers sinds donderdag niet open gemaakt worden.

Storing afvalcontainers Cure opgelost, straten weer schoon

Cure Afvalbeheer had een software-update uitgevoerd, maar als gevolg daarvan konden inwoners de containers niet meer open maken met hun (stads)pas. Het gevolg was dat er veel vuil naast de containers werd neergezet.

De afvalbeheerder en gemeenten Eindhoven en Geldrop-Mierlo vroegen inwoners het vuilnis vooral niet naast de containers neer te zetten vanwege de warmte. Cure Afvalbeheer rijdt vandaag nog een extra ronde om eventuele bijzet op te halen.

Vrijdag en zaterdag is er door Cure tot laat doorgewerkt om alle containers één voor één aan te passen. Ook is al het vuilnis dat naast de ondergrondse containers is neergezet door de vuilniswagen opgehaald.

De storing was alleen in Eindhoven en Geldrop-Mierlo, in Valkenswaard hebben de ondergrondse containers van Cure de afgelopen dagen gewoon naar behoren gewerkt. De afvalverwerker zegt komende week het probleem definitief op te lossen.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store