Tweede editie BarberQ festival in Mierlo

| |

BarberQ Fest is een klein mannenfeestje dat is uitgegroeid tot een waar rockfestival. Vandaag vindt vanaf 14:00 uur de tweede editie plaats van het evenement. Op het Molenplein in Mierlo is vandaag Rock&Roll met een biertje en een barbecue.

Tweede editie BarberQ festival in Mierlo

De Cherry Chop Barbers organiseren dit evenement. Het BarberQ Fest vindt zijn oorsprong bij Cherry Chop Barbers in Mierlo. Een echte mannenkapper die Rock&Roll ademt. Enkele jaren geleden begonnen barbiers Ruud en Ralph met het organiseren van een barbecue opgeluisterd met rock muziek.

Vorig jaar werkte BarberQ Fest voor het eerst samen met het Pitstop Festival in Mierlo. Zo groeide de grote rock barbecue uit te tot een rockfestival voor de hele familie. Alleen dan met wat meer mannen met baarden dan gemiddeld.

Dit jaar zijn er nog meer bands aangetrokken door de organisatie. Vernon, Uncle Junior, Def Americans & Smegmatics, Heavy Hoempa en Voltage komen spelen op het Molenplein.

Het festival is meer dan alleen rockmuziek, food, drank en gezelligheid staan vooral centraal. Ook kinderen en honden zijn van harte welkom op BarberQ Fest. De entree is gratis.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store