Floor (8) vult PSV stadion met duizenden dansers en bezoekers

| |

Op het gras van PSV wordt vanavond een mega balletles gegeven door ruim 2500 dansers van DéDé Dance en voor bijna 5000 bezoekers.

Floor (8) vult PSV stadion met duizenden dansers en bezoekers

Met deze Mega Dance Together wordt de droomwens van de 8-jarige Floor Scholder uit Nuenen werkelijkheid. Ze had gereageerd op een oproep van Energiedirect, hoofdsponsor van PSV, die op zoek was naar de beste ideeën om iemand voor een dagje 'Baas van het Veld' te laten zijn.

Op de inzendingen die volgden werd onder meer het idee van Floor
voor een megagrote balletles gekozen. Daarmee vergaarde ze uiteindelijk de meeste publieksstemmen.

De wens van Floor is ingegeven door de oprichtster van DéDé Dance. Het was ook haar liefste wens om met haar dansschool het Philips Stadion te vullen. Nu zij niet meer leeft, heeft Floor het opgepikt.

Ze heeft het voor elkaar gekregen dat bijna alle leerlingen van de DéDé Dancescholen meedoen aan de balletles en dat er duizenden toeschouwers op de tribunes zitten. 'Het liefst in PSV-shirt en anders gekleed in zwart met roze'.

Sinds vorige week is Floor ze druk aan het vloggen geslagen en heeft ze alles en iedereen gemobiliseerd om het Philips Stadion zo vol mogelijk te krijgen. Niet alleen bij DéDé Dance reageerden ze enthousiast, ook op haar basisschool De Wentelwiek in Nuenen.
Al haar klasgenoten en de juf zijn er dan ook bij.

De inloop is vanaf half zes, de balletles begint om half zeven.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store