Volop 1 aprilgrappen in de regio

| |

De dubieuze, grappige berichten stroomden de afgelopen dagen weer binnen. Dat kan maar één ding betekenen: het is weer 1 april.

Bedrijven misleiden klanten traditiegetrouw op 1 april met zo origineel mogelijke grappen. Sociale media als Twitter en Facebook stonden er de afgelopen dagen bol van.

Vakantiehuizensite Belvilla publiceerde bijvoorbeeld een bericht over het huren van huisdieren bij een huisje van Belvilla. Volgens een niet bestaand onderzoek zou daar veel vraag naar zijn. Vandaag bekende het bedrijf dat het gaat om een 1 aprilgrap. Ter compensatie voor alle bezorgde reacties van dierenliefhebbers doneert het bedrijf 1600 euro aan dierenopvangcentrum De Doornakkers.

Ook de Media Markt mengde zich in het 1 aprilgeweld. Ze zouden een chip willen verkopen waarmee gebruikers hun kind op de voet kunnen volgen. De chip wordt onder de huid van het kind geplaatst. Met een app zou je dan precies kunnen zien waar die zich bevindt.

En de HEMA bracht een tompouce-deodorant op de markt. Gebruikers zouden dan kunnen ruiken naar hun favoriete gebakje. Maar ja: ook dat is een 1 aprilgrap.

Het Oriental Green House bracht een filmpje uit waarin ze demonstreerden hoe ze eten gaan bezorgen met drones. Het ontlokte veel reacties en meer dan 350.000 mensen hebben het filmpje inmiddels bekeken. Het gaat om een 1 aprilgrap, dus de bezorgers staan binnenkort nog steeds met scooters voor de deur.

Ga terug

Advertentie

Meer nieuws

Laatste nieuws


© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store