Het nieuws uit de regio

Kogelgaten in Stadspaviljoen Eindhoven, kogelhulzen gevonden

Bij het Stadspaviljoen in het centrum van Eindhoven is zondagochtend een schietincident geweest. Er zijn negen kogels ingeslagen in het pand en op het parkeerterrein zijn rond de dertig kogelhulzen gevonden.
 

ASML boekt meer omzet dan verwacht

ASML heeft het afgelopen kwartaal meer omzet geboekt dan verwacht. De Veldhovense chipmachinefabrikant komt uit op een omzet van bijna 2,5 miljard euro, en dat is 250 miljoen meer dan rekening mee was gehouden.
 

Cult & Tumult in Veldhoven stopt ermee

Festival Cult & Tumult in Veldhoven stopt ermee. De laatste editie van het Veldhovens festival bracht te weinig geld in het laatje en liet de stichting achter met een begrotingstekort van 24.000 euro.

Busje belandt na botsing op zijn kant in Best

Bij een ongeluk op de Eindhovenseweg Zuid in Best is een busje op zijn kant terecht gekomen. De bestuurder van de betrokken auto is naar het ziekenhuis gebracht.

Dronken automobilist rijdt in sloot Best

Op de Sonseweg in Best is gisteravond een automobilist met zijn bestelbus in een sloot gereden. Hij bleek teveel gedronken te hebben.

Man uit Valkenswaard opgepakt voor misbruik jongetje

Een 33-jarige man uit Valkenswaard is gisteren opgepakt voor het seksueel misbruiken van een 8-jarig jongetje.

Brand bij recyclingbedrijf Baetsen in Son onder controle

De brand die zaterdag uitbrak bij recyclingbedrijf Baetsen op industrieterrein Ekkersrijt in Son, is onder controle. Een berg matrassen vatte vlam.

Vuurwapen gevonden in auto Veldhoven

Aan de Locht in Veldhoven heeft de politie een vuurwapen met munitie gevonden in een auto. Twee mannen uit Ierland en Engeland zijn opgepakt.

Merijn Gijsbers uit Son gaat weer voor titel beste barista

Zet Merijn Gijsbers uit Son en Breugel nog steeds de lekkerste koffie van Nederland? Hij mag het binnenkort laten zien op het Nederlands Kampioenschap voor barista's. Voor het derde jaar op rij heeft hij zich gekwalificeerd.

Jack Mikkers nu officieel burgemeester van Den Bosch

Jack Mikkers is geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Den Bosch. De voormalig burgervader van Veldhoven werd woensdagavond beëdigd tijdens een speciale raadsvergadering, in aanwezigheid van commissaris van Koning Wim van de Donk.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store