Het nieuws uit Eindhoven

 

Auto brandt volledig uit op N2 na harde knal

Op de N2 bij Eindhoven is dinsdagavond een auto uitgebrand. Een medewerker van een valet parkeerbedrijf was rond 20.45 uur met de BMW van een klant onderweg naar Eindhoven Airport toen hij bij de afslag Meerhoven-Zuid ineens een knal hoorde.

Strijp-S: bruisender met meer horeca, woningen en bedrijfjes

Strijp-S moet de komende tien jaar verder groeien, met nog meer woningen en meer innovatieve bedrijven. Ook moet het voormalige Philips-terrein bruisender worden, met meer horeca en uiteenlopende culturele initiatieven. Dat blijkt uit plannen van onder meer de gemeente en Park Strijp Beheer.

Eindhoven gaat cultuurprijzen uitreiken

Stichting Cultuur Eindhoven gaat vanaf dit jaar cultuurprijzen uitreiken. Hiermee wil de organisatie culturele initiatieven in het zonnetje zetten en meer laten leven in de stad.

Treinverkeer van en naar Eindhoven ontregeld door aanrijdingen

Het treinverkeer van en naar Eindhoven is ernstig onregeld. Bij zowel Oisterwijk als Vught hebben aanrijdingen met een persoon plaats gevonden. Reizigers moeten rekening houden met een uur vertraging.
 

Effenaar staat stil bij slachtoffers aanslag Manchester

In de Eindhovense popzaal wordt zaterdag een minuut stilgestaan bij de slachtoffers van de aanslag in Manchester.
 

Meisje zwaargewond na scooterongeluk

Een meisje op een scooter is vandaag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Dr Cuyperslaan en de Michelangelolaan in Eindhoven. Het meisje werd aangereden door een auto.
 

Zes aanhoudingen bij inval in drugspand Aalsterweg

De politie heeft vanmiddag een inval gedaan op de Eindhovense Aalsterweg. Daarbij zijn zes mannen aangehouden en is er drugs gevonden. Agenten hebben het pand tot half vijf 's middags doorzocht.

Coalitie Veldhoven geklapt

De partij Veldhoven Samen Anders, VSA, is uit de Veldhovense coalitie gezet. De andere coalitiepartijen, GBV en D66, gaan nu samenwerken met de VVD. Dat meldt ED .

Politie controleert extra op A67 op jaknikkers en bumperklevers

De politie gaat vanaf vandaag streng controleren op de A67. De aandacht gaat vooral uit afgeleide bestuurders en bumperklevers. Volgens de politie gebeuren er elke maand 35 ongelukken op de snelweg, bij een derde daarvan zijn vrachtwagens betrokken.
 

Philips Fruittuin schrapt appelplukdagen na mislukte oogst

De jaarlijkse appelplukdagen bij de Philips Fruittuin gaan dit jaar niet door. Door de late vorst eind april is er nog maar een kwart van de appels bruikbaar, zegt eigenaar Carlos Faas. Hij vindt het een vervelende boodschap om te brengen en beraadt zich al op een oplossing.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store