Het nieuws uit Eindhoven

Nieuw festival in Philips de Jonghpark: Happy Sunday Fest

In het Eindhovense Philips de Jonghpark staat volgend maand een nieuw festival geprogrammeerd: Happy Sunday Fest.

Jongen opgepakt voor beroving, vader bedreigt agenten

De politie heeft vanochtend in Eindhoven een 16-jarige jongen opgepakt voor een beroving. Eerder dit jaar zou hij een smartphone hebben afgenomen van een Ossenaar, na een afspraak via Marktplaats.
 

Meer klanten bij Voedselbank, ondanks groei economie

Ondanks de economische groei is het aantal cliënten dat bij de Eindhovense Voedselbank aanklopt, gestegen.
 

Voetbalrobots TU/e op stoom op WK robotvoetbal

De voetbalrobots van Team Tech United van de TU/e uit Eindhoven doen het goed tijdens de RoboCup. De eerste drie wedstrijden zijn gewonnen, de vierde wedstrijd is nog bezig.

Schilderijen Rembrandt, Jan Steen en Picasso naar Eindhoven

Het Portret van een oude man van Rembrandt en De burgemeester van Delft en zijn dochter van Jan Steen komen naar Eindhoven. Van 6 tot en met 28 januari hangen de schilderijen in het Van Abbemuseum.

Vrachtwagen en auto en veroorzaken vertraging A2 Eindhoven

Een vrachtauto en een auto zijn betrokken bij een ongeval op de A2 bij Eindhoven woensdagavond. Dat gebeurde rond 20:30 uur ter hoogte van de High Tech Campus.

Multicultureel feest in The Hub

Mensen met verschillende achtergronden en afkomst samen brengen. Dat is de insteek van een groep studenten. Ze houden vanavond een avond met typische delicatessen, dans en muziek in the Hub aan de Vestdijk in Eindhoven.

Witteveen failliet, winkels nog open

Modeketen Witteveen is failliet verklaard. De winkels, waaronder ook twee filialen in Eindhoven, blijven voorlopig nog open.

Eindhovenaar de cel in voor mishandelingen

Een 43-jarige man uit Eindhoven moet 300 dagen de cel in voor het mishandelen van drie mannen en een vrouw. Ook gebruikte hij geweld tegen de politie. Dat heeft de rechtbank vandaag bepaald.
 

Gebreide prothese voor vrouwen met borstkanker

De Knitted Knockers uit Eindhoven breien protheses voor vrouwen die een borst missen die liever een gebreide variant dragen dan een plastic.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store