Het nieuws uit Eindhoven

Politie waarschuwt: nepbezorgers actief

De politie in Eindhoven waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als pakketbezorgers. Er zijn al verschillende meldingen binnengekomen, meldt de politie op Facebook. Vooral ouderen zouden de dupe zijn.

Getuigen gezocht van mogelijke ontvoering

De politie is een onderzoek begonnen na een melding van een mogelijke ontvoering. Twee mannen zouden gisteravond tegen hun wil zijn meegenomen in een busje vanuit het centrum van Eindhoven.

BBL: gemeente stop geldverspillend Cure-project

BBL, de Brede Beweging Linksom vindt dat de gemeente moet stoppen met geld verspillen aan het Cure-project.

Speler EMK draait op voor schade bierfiets na dodelijk ongeluk

Een speler van het Nuenense EMK moet de schade vergoeden van de bierfiets waarmee twee jaar geleden een fataal ongeluk gebeurde bij de spoorwegovergang in Tongelre.

Luidkeels Ameezing is weer een feestje

Luidkeels meezingen met 'Leef' van Andre Hazes of met 'De Clown' van Ben Cramer. De dertiende Ameezing op het Stadhuislein was weer een traditioneel meezingfeestje.

Bioscoop Vue ontruimd na brand

Bezoekers van de Vue-bioscoop aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven moesten afgelopen nacht de zaal uit vanwege een brand
 

Armoede Manifest: Meer aandacht voor armoede in Eindhoven

Zeker 7000 Eindhovense gezinnen leven in armoede. En dat is veel te veel in een florerende stad als Eindhoven. 26 Eindhovense organisaties waaronder het Leger des Heils, de Voedselbank, stichting speelcadeau, MEE, WIJEindhoven, Neos en het Summa College hebben samen met Stichting Minima Eindhoven een Armoede Manifest overhandigd aan de politiek.
 

Foodevenement Lepeltje Lepeltje in Eindhoven

Lepeltje, lepeltje, een festival in het Anne Frankplantsoen in Eindhoven waar, de naam zegt het al, de meest uiteenlopende gerechten geproefd kunnen worden.

Jong meisje gewond na ongeval met auto

Bij een verkeersongeluk op de Mecklenburgstraat in Eindhoven is vrijdamiddag een jong meisje gewond geraakt. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Voor de dertiende keer Ameezing in Eindhoven

Het Stadhuisplein wordt voor de dertiende keer omgetoverd tot een groots meezingfestijn. Ameezing staat met een groot gezelschap en orkest de hele avond op het plein om de feestgangers te vermaken.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store