Het laatste FC Eindhoven nieuws

FC Eindhoven verliest met 2-3 van Roda JC

FC Eindhoven heeft met 2-3 verloren van Eredivisionist Roda JC. De ploeg van Wilfred van Leeuwen speelde attractief voetbal, maar kwam uiteindelijk net te kort om de Limburgers op de pijnbank te leggen.

Jinty 'sprinty' Caenepeel verkast naar Excelsior

Jinty Caenepeel verruilt FC Eindhoven voor Excelsior. De vleugelaanvaller komt komend seizoen dus uit in de Eredivisie voor de Rotterdammers.

Guy Smit wordt geopereerd aan dubbele botbreuk

Guy Smit van FC Eindhoven heeft een dubbele botbreuk opgelopen bij het oefenduel tegen Willem II. De keeper wordt vanmiddag geopereerd.

FC Eindhoven speelt gelijk bij Willem II, Smit 'breekt been'

Doelman Guy Smit heeft zijn been vermoedelijk gebroken tijdens de oefenwedstrijd woensdagavond tegen Willem II. De tweede keeper van FC Eindhoven verving Ruud Swinkels en botste twee minuten voor tijd met een speler van de Tilburgers. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Civard Sprockel vertrekt bij FC Eindhoven

Civard Sprockel, centrale verdediger bij FC Eindhoven verlaat de club.
 

Nieuwe trainer FC Eindhoven doet niet aan 'ranglijst-doelen'

Wilfred van Leeuwen, de nieuwe trainer van FC Eindhoven, wil met z'n ploeg wedstrijd voor wedstrijd winnen. "Ranglijstdoelen daar doe ik niet aan", zegt de coach bij wie het kriebelt als hij op de middenstip van het Jan Louwers Stadion staat.

Twee spelers uit eigen jeugd naar eerste van FC Eindhoven

Jarno Janssen (16) en Joran Vermeulen (17) zijn toegevoegd aan de selectie van FC Eindhoven. Daarmee versterken de blauw-witten zich met twee jongens uit de eigen jeugd.

Eerste training voor FC Eindhoven

In het Jan Louwers Stadion rolt de bal weer. FC Eindhoven is vandaag begonnen aan de eerste training van het nieuwe seizoen.

Wilfred van Leeuwen nieuwe trainer FC Eindhoven

Wilfred van Leeuwen is de nieuwe trainer van FC Eindhoven. De 44-jarige coach komt over van amateurclub VVSB uit Noordwijkerhout.
 

Leonardo na een jaar alweer weg bij FC Eindhoven

FC Eindhoven gaat niet verder met de Braziliaanse spits Leonardo. De club heeft besloten de optie in het contract van de aanvaller niet te lichten. Leonardo trainde sinds vorige zomer bij Eindhoven en was vanaf maart speelgerechtigd.

© Studio040 2017 - Powered by The Concept Store